top of page

The Legend of the Titanic

2024 | Madrid Artes Digitales Immersive experience

Na de enorme internationaal geprezen successen van de producties Tutankhamun en The Last Days of Pompeii, brengt MAD de wereldpremière van hun derde baanbrekende immersieve tentoonstelling naar hun vlaggenschip in Matadero Madrid deze september.

Herleef een van de meest ingrijpende gebeurtenissen van de 20e eeuw en drompel jezelf onder in fascinerende geschiedenis van de TITANIC. Een meeslepende ervaring die je de derde- en eersteklas hutten laat verkennen, naar het orkest laat luisteren, en je laat afdalen in de diepten van het schip, van luxe kamers tot de imposante ketelruimen.

Wat te verwachten

De Legende Herleeft
Dompel jezelf onder in de geschiedenis terwijl je door de nauwkeurig nagebouwde kamers van de Titanic wandelt. Beleef het leven aan boord van de Titanic en ontdek de contrasten tussen verschillende sociale klassen. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een authentieke ervaring te bieden.

Totdat het Orkest Stilviel
Ervaar de laatste momenten van het orkest, voel elke noot door de kamer resoneren terwijl je wordt ondergedompeld in de sfeer van de Titanic. Dit culminerende moment laat je een deel van de geschiedenis voelen, waarbij je de emoties van die laatste momenten beleeft door een meeslepende geluidsrecreatie.

Onder de Golven, Verhalen Ontvouwen zich
Volg een emotioneel verhaal door 1200 m2 van 360º projecties, ervaar de reis van de Titanic van binnenuit, verken elke hoek van het schip en beleef hoe ze de ondergang doorstonden.

Fluisteringen uit de Diepte
Verken de diepten van de Atlantische Oceaan en ontdek het scheepswrak van de Titanic vanuit een uniek perspectief in 2024. Getuige hoe de locatie van het schip wordt gereconstrueerd naar de oorspronkelijke staat door een indrukwekkende meeslepende ervaring, waardoor je de grandeur van het schip kunt zien zoals het was in 1912.

 

Voor kaarten en meer info: The Legend of the Titanic

bottom of page