top of page

Cirque Stiletto

2009-2016 |   Koninklijk Theater Carré & Nederlandse tournees |  Cirque Stiletto, Ellen Rocks The Circus, Cirque Stiletto 2, Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen.

Cirque Stiletto is zinderend, sexy, spannend en sensationeel!​ Rasartieste Ellen ten Damme bracht een achtbaan van emotie, spanning, humor en sensatie in een wervelende varietéshow met een burleske sfeer.

Ellen is een begenadigd zangeres. Ze verbaasde in deze shows het publiek echter niet alleen met dansen en zingen, maar door ook zelf deel te nemen aan de wereldacts, die de bulk van dit programma vormden.

Van messenwerpen en handstands tot luchtacrobatiek in de nok van het theater... Al zingend nam Ellen ten Damme deel aan deze weergaloze stunts.

Ellen houdt van de puurheid en echtheid van het klassieke circus, waarbij voor fake geen plaats is en alleen ‘de prestatie op het moment’ telt. Een discipline, waarbij je je telkens afvraagt: “Zal het lukken?” Dàt is de spanning, die van circus, circus maakt en waardoor gevaar kunst wordt.

Cirque Stiletto is een voorstelling, waardoor circus meer dan ooit trendy is geworden. Een ontwikkeling, die ook dit programma duidelijk aantoont, is dat circus steeds meer totaaltheater is geworden.

bottom of page