top of page

Teamwork makes the Dreamwork

Stardust is verdere internationale samenwerking aangegaanOnlangs beleefde Stardust een bijzondere première; niet in het theater – tent of concertzaal, maar in een der meest iconische plekken van Madrid; De Matadero.

Samen met het Spaanse “SOM Produce” en “Layers of Reality” verenigt in “Madrid Artes Digitales ofwel “MAD” zijn de deuren geopend voor een unieke ervaring, waarbij van geavanceerde digitale technieken gebruik wordt gemaakt.

De Matadero wordt hiermee een permanent centrum voor digitale kunst – inmiddels zijn er vergaande plannen gemaakt voor de komende jaren; waarbij tal van onderwerpen uit de wereld van beeldende kunst - geschiedenis en cultuur aan bod komen. Tevens zullen er live voorstellingen plaatsvinden in combinatie met digitale werken.


Daarbij zal de Matadero als flagshipstore, de nu al internationale vraag voor overige steden bedienen. Kortom; er wacht een nieuwe wereld om ontdekt te worden.

Elk bezoek is een reis in tijd en ruimte.

MAD brengt zijn eerste productie gebaseerd op het werk van GUSTAV KLIMT. Een unieke ervaring die de kijker meetrekt in de schilderijen van de Weense meester en waar je wordt ondergedompeld in de magische wereld van de kunstenaar.

Tegelijkertijd worden nieuwe producties voorbereid als: Pompeï – Jules Verne en Leonardo da Vinci.


Bij dit alles onderscheidt MAD zich door de verschillende ultramoderne virtual reality mogelijkheden en beschikt tevens over de meeste VR-stations van Europa. De toegevoegde artistieke installaties werken met innovatieve systemen waarmee MAD in Matadero het summum is van immersieve kunst.


Sinds de opening van MAD afgelopen maart heeft de immersive exhibition over het leven en het werk van Gustav Klimt maar liefst 200.000 bezoekers weten te verwelkomen. De komende weken wordt de volgende tentoonstelling opgebouwd die zal gaan over Tutankhamon. Rey Tut zal haar grootste première beleven op 4 november 2022; het is dan exact 100 jaar geleden dat de graftombe van de meest beroemde koning uit de Egyptische geschiedenis werd ontdekt door Howard Carter.

Vier dit jubileum mee op spectaculaire wijze en beleef het oude Egypte en al haar geheimen als nooit tevoren.


TREED BINNEN EN DROOM!

Comentários


bottom of page