Zoeken

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Bijgewerkt op: 19 aug.

Stardust is verdere internationale samenwerking aangegaanOnlangs beleefde Stardust een bijzondere première; niet in het theater – tent of concertzaal, maar in een der meest iconische plekken van Madrid; De Matadero.

Samen met het Spaanse “SOM Produce” en “Layers of Reality” verenigt in “Madrid Artes Digitales ofwel “MAD” zijn de deuren geopend voor een unieke ervaring, waarbij van geavanceerde digitale technieken gebruik wordt gemaakt.

De Matadero wordt hiermee een permanent centrum voor digitale kunst – inmiddels zijn er vergaande plannen gemaakt voor de komende jaren; waarbij tal van onderwerpen uit de wereld van beeldende kunst - geschiedenis en cultuur aan bod komen. Tevens zullen er live voorstellingen plaatsvinden in combinatie met digitale werken.


Daarbij zal de Matadero als flagshipstore, de nu al internationale vraag voor overige steden bedienen. Kortom; er wacht een nieuwe wereld om ontdekt te worden.

Elk bezoek is een reis in tijd en ruimte.

MAD brengt zijn eerste productie gebaseerd op het werk van GUSTAV KLIMT. Een unieke ervaring die de kijker meetrekt in de schilderijen van de Weense meester en waar je wordt ondergedompeld in de magische wereld van de kunstenaar.

Tegelijkertijd worden nieuwe producties voorbereid als: Pompeï – Jules Verne en Leonardo da Vinci.


Bij dit alles onderscheidt MAD zich door de verschillende ultramoderne virtual reality mogelijkheden en beschikt tevens over de meeste VR-stations van Europa. De toegevoegde artistieke installaties werken met innovatieve systemen waarmee MAD in Matadero het summum is van immersieve kunst.

Inmiddels heeft MAD in Madrid - in nog maar enkele weken - tienduizenden bezoekers mogen verwelkomen onder het welluidende Entra Sueña …


TREED BINNEN EN DROOM !