top of page

Start kaartverkoop 38ste Wereldkerstcircus!

Het Familiefeest van het Jaar!

Nergens is circus mooier dan in Carré!


 

Het Wereldkerstcircus Carré is gestart met de verkoop van het komende bekroonde Wereldprogramma van 18 december tot en met 5 januari.


Het Wereldkerstcircus presenteert nu de winnaars van de belangrijkste circusfestivals ter wereld voor het eerst samen in één piste. De voorstelling biedt ook meer dan een normaal circusprogramma. Het is in de stijl van het jaarlijks Monte Carlo Circusfestival eigenlijk ook één groot festival met zeker de beste nummers ter wereld!  


Het afgelopen jaar heeft het Wereldkerstcircus ook weer aangetoond dat men kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Carré boekte met dit programma in 37 jaar Wereldkerstcircus zelfs een wereldrecord aan bezoekers! Daarmee staat het Wereldkerstcircus op de eerste plaats in Nederland van zo’n aantal bezoekers in zo’n korte tijd! Ook is men met zo’n groot publiek nu zonder meer niet alleen het meest succesvolle, maar ook meest bezochte kerstcircus van Nederland geworden.


Één der geheimen van het succes van het Wereldkerstcircus is naast Wereldpremières, Wereldrecords en Wereldklasse, Spanning, Schoonheid en Sensatie! Naast de prestaties van Wereldniveau speelt daarbij emotie en theatrale ontroering een steeds grotere rol bij de nummers. Meer dan ooit wil het circus het zo Hooggeëerde Publiek twee uur in een andere wereld brengen waar men even alle dagelijkse zorgen kan laten voor wat ze zijn en men even weg kan dromen rond die piste waar wonderen waar worden. Toon Hermans zei eens: “Circus is de oerbron van al het theater!” en hij voegde eraan toe: “Als ik me weer eens in het circus stort, hoop ik dat ik nooit volwassen word.” Hij duidt dan op de metamorfose van een goed circusprogramma die het kind in iedereen weer even wakker maakt. Hierdoor is Circus ook het meest geschikte Familie-entertainment voor jong en oud. Voor kinderen is het vaak ook nu nog de eerste kennismaking met live-entertainment. Producent Henk van der Meijden zegt: “Daarom vind ik het zo belangrijk dat wij kwaliteit en een programma van echt hoog niveau presenteren.”


Het Wereldkerstcircus is inmiddels ook internationaal een begrip geworden voor kwaliteit. Het grootste Franse circusvakblad beschreef het als “Het beste der besten” en “De Olympische Spelen van het Circus”. Het Wereldkerstcircus is ook al vele jaren een trouwe partner van het Circusfestival van Monte Carlo. In ons komende programma ziet men ook twee Gouden Clownwinnaars, de hoogste circusonderscheiding ter wereld, vijf Zilveren Clownwinnaars en twee Bronzen Clownwinnaars.

Het Wereldkerstcircus heeft de afgelopen jaren zeker enige tientallen acts uit onze programma’s op uitnodiging van Monte Carlo naar dit Festival gestuurd en velen wonnen er prijzen. De Kolev Sisters met hun bovenmenselijke parterre-acrobatiek die men 2 jaar geleden hier in Carré zag wonnen dit jaar een Gouden Clown! En dit jaar is ons Chinese balansnummer met de paraplu uitgenodigd voor het Circusfestival in Monte Carlo, maar voor het eerst ziet men deze act nu als Wereldpremière hier in Carré! Het is een nummer dat zeker in Monte Carlo hoge ogen zal gooien en ook weer een symbool zal zijn van de wereldtop, die wij dit jaar in Carré presenteren.


De kaartverkoop is gestart.Plan uw mooiste FamilieFeest en reserveer nu!  

 

Kaartverkoop:

020 52 49 453

 

Comments


bottom of page