top of page

Start kaartverkoop 30e Weltweihnachtscircus!

Jubileumprogramma wordt Grootste Circusfeest ooit!

Van 5 december 2024 tot 6 januari 2025, Canstatter Wasen, StuttgartHet Weltweihnachtscircus Stuttgart viert dit jaar met meer dan 100 circussterren het 30-jarig bestaan. Wij vieren dit Jubileum vanaf 5 december tot en met 6 januari met wellicht één der grootste circusprogramma’s ooit hier in Stuttgart. “Het is ook meer dan een Jubileum voor ons. Het nieuwe programma, dat qua aantal bekroonde acts alle voorgaande voorstellingen wil overtreffen, is onze dank”, aldus producent Henk van der Meijden, “aan ons trouwe publiek, met de afgelopen periode met meer dan 100.000 bezoekers in 4 weken.” Het vorige Weltweihachtscircus dat op 7 januari jl. zijn laatste voorstelling gaf boekte zelfs een record met 124.000 bezoekers. Daarmee prijkte het in vakblad Circus Zeitung op de eerste plaats van alle kerstcircussen in Duitsland. Daarmee is het Weltweihnachtscircus inmiddels eveneens het grootste Evenement van Baden-Württemberg geworden. Volgens Stuttgarter Zeitung, Stuttgarter Nachrichten en Circus Zeitung is Stuttgart door het succes van het Weltweihnachtscircus uitgegroeid tot dé Circushoofdstad van Duitsland!


Natuurlijk is producent Stardust Circus International hier trots op, maar dit verplicht ons natuurlijk wel zeker bij dit komende Jubileum de kwaliteit met Wereldpremières, Wereldrecords en Wereldsensaties hoog te houden! Dat de kwaliteit van het Weltweihnachtscircus in de internationale circuswereld inmiddels een begrip is geworden bewijzen de vele Gouden, Zilveren en Bronzen Clowns, de hoogste onderscheidingen in het circusvak, die nummers van het Weltweihnachtscircus, die werden uitgenodigd voor dit belangrijkste Circusfestival ter Wereld, daar al hebben gewonnen.


Ook het vorige Circusfestival in Monte Carlo afgelopen januari bewees het hoge niveau van het Weltweihnachtscircus: twee van de belangrijkste en hoogste circusonderscheidingen ter wereld, de felbegeerde Gouden Clowns, werden gewonnen door acts uit ons Weltweihnachtscircus 2023-2024. De winnaars waren de Kolev Sisters uit Italië met hun bijna bovenmenselijke parterre-acrobatiek en het 17-jarige Chinese Wonderkind, de equilibriste Wang Mengchen, met haar Magisch Rad! Ook Stuttgarter Zeitung en Stuttgarter Nachrichten vermeldden deze overwinningen met de kop: “Monte Carlo Festival Grote Triomf voor Weltweihnachtscircus!”.


De kritieken voor het vorige programma waren ook lovend: “Stuttgart Stark Stärker” schreef de Circus Zeitung. Stuttgarter Zeitung en Nachrichten jubelden: “Wo die Beste die Besten treffen!” (Uwe Bogen).


Stuttgart kan zich de komende kerstperiode dan ook nu al verheugen op een waar Wereldklasse-programma – waarmee men naast ons 30-jarig Jubileum het voor velen zo traditioneel geworden FamilieFeest van het jaar kan vieren. Men kan zich nu echter ook meer dan verheugen. De kaartverkoop voor het komende Jubileumprogramma is begonnen.


Reserveer nu voor de beste plaatsen!

Kaartverkoop:


EASY TICKET SERVICE:

0711-2 555 555      

Comments


bottom of page