top of page

Stardust International met goud bekroond!

Tijdens de 44e editie van de prestigieuze Telly Awards in New York City, is de Stardust productie Tutankhamon – the Immersive Exhibition - afgelopen week bekroond met 3 awards.


Deze innoverende tentoonstelling, die de afgelopen maanden door maar liefst 300.000 bezoekers is bezocht in de iconische Matadero te Madrid, heeft twee Golden Telly Awards voor Beste Immersive Experience in de categorieën Use of 360 en Museums & Galleries mogen ontvangen. Verder ontving het de Silver Telly Award in de categorie Events & Experiences voor een Immersive Experience.


De jaarlijkse Telly Awards, die in 1979 in het leven werden geroepen, is gericht op geavanceerde televisie-, video- en filmtechnieken en wordt beoordeeld door maar liefst 200 vakgenoten die de Golden Telly Award zelf eerder in ontvangst mochten nemen.


Stardust International is partner van Madrid Artes Digitales en tevens producent van de tentoonstellingen, welke samen met de internationaal gerennomeerde Studio Sila Sveta en de Nederlandse componist René Merkelbach tot stand worden gebracht.


Voor de komende jaren zijn er baanbrekende plannen voor tal van culturele en historische onderwerpen welke op verschillende locaties in de wereld worden uitgebracht.

Tutankhamon kan nog slechts t/m 23 juli dagelijks worden bezocht in MAD in Madrid en zal het komende jaar haar vleugels verder internationaal uitslaan met premières in o.m. Barcelona, Wenen, Hamburg, Tel Aviv, Stuttgart en München.


Stardust International kondigt met trots een meerjarige samenwerking aan met Studio Sila Sveta, dat eerder werkte aan shows en video’s van o.a. Billy Eilish, The Weeknd, Fifa Worldcup, en Adidas en kijkt dan ook uit naar de première van haar tweede productie The Last Days of Pompei op 8 september 2023 in Madrid.


Comments


bottom of page