top of page

Madrid Artes Digitales verlengt voor de laatste keer: The Last Days of Pompeii.

The Last Days of Pompeii verlengt opnieuw zijn verblijf bij MAD tot 21 juli 2024.


Sinds de inaugurate in Nave 16 van Matadero Madrid, heeft The Last Days of Pompeii al meer dan 300.000 toeschouwers geboeid en is het de langstlopende productie van die gepresenteerd bij MAD geworden.

MAD, het enige permanente centrum in Madrid met meeslepende digitale ervaringen die kunst, technologie en educatie samenbrengen, heeft zich weten te vestigen als een cultureel ontmoetingspunt in de hoofdstad.


MAD blijft de meeslepende exhibitie The Last Days of Pompeii presenteren, die het publiek heeft geboeid met een levendige en realistische recreatie van die Romeinse stad voor de vernietiging door Vesuvius, en kondigt nu zijn laatste verlenging aan tot de 21e juli.


De tour van The Last Days of Pompeii omvat de

Exhibition Hal, de Immersive hal, de Virtual Reality Hal en degene die ongetwijfeld het verchil heef gemaakt: de Metaverse Hal. Een ruimte waar het publiek, verandered in avatars, vrij kan rondlopen en interactie kan hebben met de ruimte, waarbij ze de beroemde "Villa van de Mysteriën" bezoeken.


Naar het verleden getransporteerd dankzij de nieuwste technologieën, zullen bezoekers verschillende gebieden binnen de beroemde locatie kunnen bezoeken, zoals de tuinen, het atrium, de klooster en de baden. Zo kunnen ze uit eerste hand genieten van een wandeling door het verleden en de architectuur van de stad in zijn hoogtijdagen aanschouwen. Een droom die uitkomt waarbij de vijf zintuigen deelnemen aan een absoluut unieke en originele ervaring, die eindigt met de uitbarsting van de vulkaan.


The Last Days of Pompeii kan worden genoten bij MAD, Madrid Artes Digitales to 21 juli.

Комментарии


bottom of page