top of page

- The Legend of the Titanic -Wereldpremière - 12 september 2024 bij Madrid Artes Digitales!

The Legend of the TITANIC - The Immersive Exhibition


MAD kondigt de start van de kaartverkoop aan voor zijn volgende tentoonstelling: The Legend of the TITANIC - The immersive Exhibition, die zijn wereldpremière viert op 12 september in Hall 16 van Matadero Madrid.


The Legend of the TITANIC - The Immersive Exhibition stelt ons in staat een van de meest schokkende gebeurtenissen van de 20e eeuw opnieuw te beleven en ons onder te dompelen in de fascinerende geschiedenis van het technisch en luxueuze meesterwerk; de Titanic. Van de bouw, via de eerste reis tot aan de ondergang op de tragische nacht van 14-15 april 1912, kunnen bezoekers elke fase van dit historische evenement verkennen, zijn passagiers ontmoeten en zelf een van hen worden.

 

Deze tentoonstelling gaat verder dan alle films, documentaires en traditionele tentoonstellingen over de Titanic, door voor het eerst in de geschiedenis een meeslepende tentoonstelling te presenteren die ons sprakeloos zal achterlaten.

 

Het zal ons in staat stellen de eerste- en derdeklas cabines te verkennen, te luisteren naar het orkest dat zijn laatste lied speelde terwijl het schip zonk, en de diepten van de Atlantische Oceaan te verkennen totdat we het wrak vinden.

 

The Legend of the TITANIC - The Immersive Exhibition biedt een unieke ervaring voor degenen die geschiedenis uit de eerste hand willen beleven. Met de kwaliteit die MAD in al zijn tentoonstellingen garandeert, belooft deze nieuwe wereldpremière bezoekers onder te dompelen in een opwindend, emotioneel en baanbrekend verhaal.

 

Nog slechts tot 21 juli is bij MAD de tentoonstelling The last days of POMPEII - the immersive exhibition te zien. Deze tentoonstelling bereidt zich voor op zijn internationale debuut, en is in september te zien in Wenen en Hamburg, voordat hij de rest van de wereld rondreist.


TUTANKAMON, die al door meer dan 1,2 miljoen toeschouwers is bekeken, is momenteel te zien in Barcelona, Hamburg en São Paulo, en vanaf de herfst in Stockholm, Shanghai, Curitiba, München, Berlijn, Zürich en Londen.


Comments


bottom of page