Zoeken

Grootste Zwanenmeer in Berlijn

Eerst 6, dan 9, dan 24…. en tot slot 48! Zo veel zwanen dansten in het wereldbekend Bode Museum in het hart van Berlijn. De ballerina’s dansten, en de wereld keek toe. Tot ver buiten de landsgrenzen van de Duitse republiek keken mensen vol verbazing naar dit spektakel. Frankrijk, U.K., Spanje, Italië, België, Nederland, Rusland, U.S.A, Japan, Australië, China,… overal haalden deze gracieuze witte vendel de voorpagina’s van het nieuws. “Dit ballet is dan ook nog nooit op deze schaal uitgevoerd” vertelt choreograaf Derek Deane aan DW “dit is een unicum, een tsunami aan zwanen!”.


“Der Größte Schwanensee der Welt” staat op dit moment in het Theater am Potsdamer Platz dat elke avond overrompeld wordt met ballettoeschouwers die een glimp willen opvangen van deze theatrale liefdesvogels. Na een stop van twee weken reist het gezelschap naar de stad aan de blauwe Donau, Wenen!


Met speciale dank aan: Deutsche Welle en Jasper Gasia voor het orkestreren van dit event.
Stardust, Nieuwsbrief

OP DE EERSTE RIJ

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producties, krijg voorrang bij de start van de ticketverkoop en geniet van exclusieve acties en voordelen. Met de nieuwsbrief van Stardust zit u steeds op de eerste rij!

© 2020-2023 Stardust Holding BV. Created by Jasper Gasia

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon