top of page

Vier Kerst met Francis!

Francis van Broekhuizen geeft reeks feestelijke Kerst- en Nieuwjaarsconcerten in de Amsterdamse Beurs van Berlage!


2022 is hét jaar van operadiva Francis van Broekhuizen, met als hoogtepunt haar succesvolle optreden op tv bij Summerschool, waar zij met verve een lezing gaf over haar idool Maria Callas.


In enkele maanden tijd is Francis een waar tv-fenomeen geworden die door miljoenen Nederlanders wordt omarmd.


Haar innemende persoonlijkheid, ontwapende humor en natuurlijk haar prachtige stem brachten recensente Angela de Jong in haar column zelfs tot de kreet: “Er is een tijdperk vóór Francis van Broekhuizen en een tijdperk ná haar!”

Stardust Theatre viert deze grote doorbraak nu met een unieke Kerstshow in de Amsterdamse Beurs van Berlage.


Tijdens de mooiste tijd van het jaar presenteert operadiva Francis een muzikale en komische Kerstvertelling waarbij de meest beroemde Kerstsongs worden verweven met klassieke liederen en meezingen wordt aangemoedigd.

Uiteraard zal Francis zeker ook de operaliefhebbers weten te verleiden met haar krachtige sopraan geluid. Het wordt genieten van gloedvolle aria’s, ontroerende duetten en samenzang met het vocale kwartet.


Naast de klassiekers zijn er uitstapjes naar de popmuziek en dit alles onder de bezielende leiding van Gregor Bak achter de vleugel en vergezeld door topmusici Frits Landesbergen en Edwin Corzilius. Regisseur van Kerst met Francis is Wimie Wilhelm (o.m. regie Richard Groenendijk en Brigitte Kaandorp).

Om het feest compleet te maken is de imponerende Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage omgetoverd tot Kerstmarkt waar het publiek zich in de vele sfeervolle kraampjes tegoed kan doen aan o.a. erwtensoep, glühwein, poffertjes, broodjes worst, cava, koffie en warme chocolademelk.

Ál deze drankjes en hapjes zijn inbegrepen in de toegangsprijs.


De kaartverkoop voor Kerst met Francis is nu gestart dus reserveer snel en vier de ultieme Kerst of luidt het Nieuwe Jaar feestelijk in samen met Francis en uw geliefden!


Kerst met Francis - exclusief te zien in de Beurs van Berlage A’dam van

23 december 2022 t/m 6 januari 2023

Kijk voor tickets, het speelschema en meer info opComentarios


bottom of page