top of page

Cirque Stiletto

2009-2016 | Koninklijk Theater Carré & niederländische Tourneen | Cirque Stiletto, Ellen Rocks The Circus, Cirque Stiletto 2, Cirque Stiletto 3 mit Karin Bloemen

Cirque Stiletto is zinderend, sexy, spannend, en sensationeel! Ras artieste Ellen ten Damme bracht een achtbaan van emotie, spanning, humor en sensatie in een wervelende varieté show met een burleske sfeer.

Ellen is een begenadigd zanger echter verbaasde ze in deze shows het publiek niet alleen met dansen of zingen maar door deel te nemen aan de wereldacts die de bulk van dit programma vormden.

Van messenwerpen en handstands tot luchtacrobatiek in de nok van het theater... al zingend nam Ellen Ellen ten Damme deel aan deze weergaloze stunts.

Ellen houdt van de puurheid en echtheid van het aloude circus, waarbij voor fake geen plaats is en alleen ‘de prestatie op het moment’ telt. Een discipline, waarbij je je telkens afvraagt: “Zal het lukken?” Dat is de spanning, die van circus circus maakt en waarin gevaar kunst wordt.

Cirque Stiletto is een voorstelling waarbij circus meer dan ooit trendy is geworden. Een ontwikkeling die ook in dit programma aantoont, dat circus steeds meer totaaltheater is geworden.

bottom of page