top of page

Start kaartverkoop 36ste Wereldkerstcircus! Hét Familiefeest van het jaar!


Het Feest kan weer beginnen! Het 36ste Wereldkerstcircus kan na de langste pauze ooit na 2 jaar op woensdag 21 december weer zijn première vieren!

Vandaag start de kaartverkoop van dit nieuwe spectaculaire wereld-programma dat men van 21 december t/m 8 januari kan beleven!

Het Wereldkerstcircus is met bijna 60.000 bezoekers en ruim 150 medewerkenden al jaren het meest bezochte en succesvolste Kerstcircus van Nederland.

Met ruim 2 miljoen bezoekers in de afgelopen 36 jaar is het het Familie Feest van het jaar geworden. Circus is immers al 250 jaar entertainment voor jong en oud. En de Kerstperiode is natuurlijk de beste tijd om samen met familie en dierbaren te genieten van een wereldprogramma. Dat biedt het Wereldkerstcircus ook met wereldsensaties, wereldpremières en wereldrecords.

Het Wereldkerstcircus is dan ook veel meer dan een circus. Het is één groot circusfestival, dat men kan vergelijken met de grootste circusfestivals ter wereld in Monte Carlo, Parijs Moskou en China! Maar in Carré ziet men alleen de prijswinnaars! Het is een uniek programma van wereldacts, die men nu voor het eerst samen in één piste kan zien.

Na twee jaar krijgt Carré zijn oer-functie weer terug. Het circus, waarvoor het in 1887 – nu 135 jaar geleden – gebouwd is door Oscar Carré.

Wij vieren dat op grootste wijze – zoals Oscar Carré het bij zijn eerste première noemde: “Met een glorieus programma” met tientallen circussterren uit de hele wereld!”

Het klassieke circus is – mits van wereldklasse – van alle tijden! Het is nog altijd – ook letterlijk – springlevend.


En met trots kunnen wij uitroepen:

“Nergens is Circus mooier dan in Carré!”

Het wordt van woensdag 21 december t/m 8 januari de triomfantelijke terugkeer van het circus, dat van Carré weer een groot circusfeest zal maken!

Reserveer nu voor de beste plaatsen op

Comentarios


bottom of page