top of page

Kerstwensen Stardust

Kerstbomen staan in woonkamers, mensen lopen over straat in warme jassen… Het is de kerstperiode en Nederland is betoverd.


Ook Stardust trekt in deze periode van het jaar zijn zakken magie open en strooit sterrenstof in de ogen van iedereen die onze producties bijwoont. Van het betoverende Weltweinachtscircus in Stuttgart tot de magische illusies van Hans Klok’s House of Horror, mensen gaan naar huis met een beetje Stardust in hun leven. Als lichtjes in een kerstboom proberen al onze performers (zowel onstage als backstage) het leven van mensen die een ticket kochten te doen fonkelen.

Het was zonder twijfel een sprankelend jaar voor Stardust. Van Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld tot Wereldkerstcircus te Carré -dat van 21 december tot 7 januari de beste circusacts ter wereld samenbrengt aan de Amstel- was dit een jaar vol internationaal bekroonde acts. Acts die, naast bekroonde performers, ook bestaan uit warme mensen. Zo werd dit jaar de Stardust familie weer een stukje vergroot met leden van over heel de wereld.


Wij wensen je evenveel liefde en warmte toe in deze periode als wij zelf mochten ervaren doorheen het afgelopen jaar. Het vak van mensen blij maken gaat nooit vervelen en we kijken reikhalzend uit naar al het moois dat 2018 mag brengen. In ware circusstijl wensen we jullie dan ook:

“May all your days be circus days!”.


-Monica Strotmann, Henk van der Meijden & alle Stardusters-
Comments


bottom of page